Cum alegem ferestrele potrivite?

Dacă tocmai te-ai apucat să construiești o casă, să-ți renovezi apartamentul sau pur și simplu te gândești să-ți schimbi ferestrele vechi, atunci trebuie să știi că vei găsi pe piață extrem de multe oferte care mai de care mai atractive, însă dacă nu ești atent la anumite aspecte riști să faci o investiție nu tocmai bună.

Înaintea tipului de profil, materialul din care este compusă fereastra (PVC, aluminiu, lemn sau mixt), numărul de camere, etc. … trebuie să alegi un producător cu experiență. Pentru că, oricât de premium ar fi materia primă, rezultatul final nu este întotdeauna unul de calitate.

Alegerea unui producător experimentat, cu utilaje moderne și personal calificat reprezintă primul și poate cel mai important pas în alegerea ferestrelor potrivite. Un astfel de producător vă poate oferi o tâmplăriei de calitate superioară, o poate transporta și monta în siguranță și tot el vă poate garanta fiabilitatea sau acolo unde este cazul, mentenanța ei, pentru o funcționare optimă.

Fabrica VitraQ este fără doar și poate unul dintre producătorii de tâmplărie din PVC și aluminiu, care vă poate oferi ferestre de calitate. Pe lângă producție, VitraQ vă poate consilia gratuit în alegerea dumneavostră.

Care sunt criteriile de care trebuie să ținem cont atunci când alegem ferestrele?

  • Alegerea materialului.

În funcție de necesitate și buget putem alege ferestre din PVC, aluminiu sau lemn, iar caracteristicile și avantajele fiecărui sistem le puteți găsi pe site-ul nostru la categoria Sisteme (Sisteme din PVC, Sisteme din Aluminiu, Sisteme din Lemn). Odată ce ați ales materialul din care se fabrică ferestrele și ați stabilit ce tip de profil se potrivește construcției dvs., puteți alege dimensiunea, forma, finisajul și culoarea. VitraQ vă oferă o gamă extrem de variată și ușor accesibilă de forme, culori și finisaje. Doar trebuie să contactați specialiștii noștri și veți primi toate răspunsurile la întrebările dumneavoastră.

Sticla reprezintă cea mai mare și importantă componentă în alcătuirea unei ferestre. Performanțele unei ferestre de calitate sunt direct proporționale cu tipul de sticlă ales. Izolarea termică și fonică este dată de grosimea pachetului de sticlă (dublu sau triplu vitraj), bagheta distanțier și lățimea acesteia, gazul din interiorul pachetului și tratamentul foilor de geam. Cu cât alegem o sticlă mai performantă, cu atât costurile energetice vor fi mai mici și confortul nostru mai mare. În plus dacă alegem o sticlă antiefracție, izolarea fonică și securitatea se înbunătățesc considerabil.

  • Feroneria.

Fiabilitatea și rezistența unei ferestre este dată de calitatea feroneriei acesteia. O feronerie de top vă va scuti de reglaje suplimentare și deformări și va oferi o acționare ușoară și securitate superioară. VitraQ folosește elemente de feronerie de la branduri consacrate ca Roto, Maco, Hoppe sau GU.

  • Accesoriile.

În ultimii ani, clienții noștri au înțeles că o fereastră cu performanțe de top are nevoie și de accesorii. VitraQ produce și montează o gamă variată de accesorii pentru ferestre cum ar fi: rulouri exterioare, obloane, plase insecte, glafuri și pervaze.

  • Garanția.

Dacă ai ales un producător de top pentru ferestrele tale, atunci vei beneficia cu siguranță și de servicii pe măsură. VitraQ oferă consiliere gratuită, producție, transport, manipulare, montaj profesionist și mentenanță, toate într-un singur pachet, cu o singură garanție. Doar gandește-te ce-ar însemna să alergi după garanția fiecărui serviciu în parte, merită?

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: