Vrei un partener puternic pentru afacerea ta?

Dacă ai un business în industria tâmplăriei și dorești să te dezvolți, hai în echipa VitraQ!

Cere informații

Suntem în căutare de parteneri alături de care să construim relații durabile și reciproc avantajoase.

Abordarea noastră

Suntem dispuși să ne asociem cu profesioniști din industria tâmplăriei. Credem în parteneriate de lungă durată, precum și în relații avantajoase de win-win. De aceea, prin produsele și serviciile noastre, ne dorim să oferim o experiență unică clienților noștri prin dezvoltarea celor mai bune oportunități de business pentru partenerii noștri revânzători.

Suntem un furnizor responsabil

Fabrica noastră și cei peste 100 de angajați produc lunar peste 6000 mp de tâmplărie din PVC și aluminiu. Liniile noastre de producție sunt dotate cu utilaje moderne de debitare și ansamblare, pregătite oricând să se dezvolte în funcție de cerințele pieței.

Gamă completă de produse

Producem și livrăm o întreagă gamă de produse de tâmplărie din PVC și aluminiu: ferestre și uși, uși de intrare, rulouri și obloane, culisante, pereți cortină, sticlă termoizolantă. Toate produsele noastre sunt premium, certificate și pot fi personalizate. Oferim suport logistic și tehnic tuturor partenerilor noștri, indiferent de proiect.

Brandul VitraQ

Suntem dispuși să investim masiv în următorii ani în promovarea brandului nostru, atât la nivel local cât și pe piețele externe. Scopul nostru este acela de a oferi clienților un produs cunoscut și respectat pentru calitate și servicii excelente.

Ansambluri rezidențiale cu tâmplărie VitraQ

Columna Residence, Florești, Cluj

Green Residence, Florești, Cluj

Oxygen Residence, Florești, Cluj

Complex Loft Residence, Cluj-Napoca

Complex Urușagului, Florești, Cluj

Ansamblu Rezidențial, Baciu, Cluj

Vezi tot portofoliul

Vrei să devii dealer?
Contactează-ne:

Mesajul a fost livrat cu succes. Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor noastre. Un reprezentant VitraQ vă va contacta în cel mai scurt timp.
Mesajul nu a fost trimis. Te rugăm să completezi toate câmpurile și să trimiți din nou Dacă nu reușiți, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail.