Un model de business deschis spre inovație.

Suntem una dintre principalele companii de profil din România cu spirit inovativ antreprenorial, care activează la nivel regional și internațional, în industria tâmplăriei termoizolantă din PVC și Aluminiu. Principalele țări în care activăm sunt România, Italia, Franța, Belgia, Elveția, Ungaria, Germania și Canada.

Misiunea noastră

Mereu alături de clienți

VitraQ este brandul care se remarcă în domeniul producției, consultanței și montajului tâmplăriei PVC, Aluminiu si Lemn. Misiunea sa este să ofere promptitudine, durabilitate, confort și prețuri competitive, lucru care generează încredere și parteneriate solide.

Viziunea noastră

Valoare pe termen lung

VitraQ privește cu încredere spre viitor, fiind un brand aflat în dezvoltare continuă, atât la nivelul capabilităților tehnologice implicate cât și la nivelul expansiunii pe piața internă și pe piețe internaționale. Prin integrarea celor mai noi tehnologii și materiale, ne propunem să fim un challenger de top, în cadrul domeniului nostru de activitate.

Valorile VitraQ

Încredere

Datorită domeniului vast și a vitezei cu care apar produse și tehnologii noi, ne-am creat un sistem de servicii de consiliere și suport, care oferă clienților noștri consultanță în alegerea celor mai bune soluții tehnice. Indiferent că este vorba despre tâmplărie termoizolantă pentru casa dumneavoastră, din PVC, aluminiu, lemn sau alte produse complementare incluse în portofoliul nostru (uși, plase de protecție împotriva insectelor, jaluzele, rulouri, glafuri), etc, specialiștii VitraQ , vă stau la dispoziție. Avem o rețea de de parteneri comerciali și mai multe puncte de vânzare la nivel regional. Astfel ne asigurăm că livrăm la timp clienților noștri, cea mai bună valoare.

Mentalitate de învingător

Încrederea reprezintă baza tuturor acțiunilor noastre și premisa succesului nostru. Ne ținem întotdeauna promisiunile. Acest lucru se aplică tuturor angajaților și partenerilor noștri. Suntem conștienți de faptul că încrederea se câștigă cu greu și poate fi distrusă cu ușurință. De aceea, dovedim în fiecare moment că merităm încrederea care ni se acordă.

Echipa VitraQ

Încă de la început, le oferim colegilor cea mai mare flexibilitate posibilă. Promovăm la toate nivelurile disponibilitatea angajatului de a-și organiza propria muncă și de a-și asuma responsabilitatea. Prin „Balance of Cooperation” – o altă inițiativă cheie – reușim să creăm măsura corectă cu privire la responsabilitatea centrală şi descentralizată.


La
VitraQ construim produse performante și relații de business durabile cu parteneri, atent selecționați, care împărtășesc valori similare.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: