Partenerii VitraQ

Noi la VitraQ, nu construim doar produse performante ci și relații de business durabile cu parteneri atent selectionați care împărtășesc valori similare și urmăresc continuu inovația și tehnologia.

Pentru a livra promisiunea brandului și pentru a oferi cea mai bună experiență clienților noștri, am ales să lucrăm doar cu producători de top din Europa.

Furnizorii noștri de profile premium

Parteneri de încredere pentru colaborări sustenabile …

Profilele din PVC care intră în componența ferestrelor și ușilor VitraQ sunt fabricate de compania GEALAN din Germania, unul dintre cei mai inovativi producători de profile de PVC din lume.

Compania ALIPLAST din Polonia, parte a grupului Corialis din Belgia, unul din cei mai mari producători de profile din aluminiu din lume, este furnizorul nostru principal de sisteme din aluminiu.

Furnizorii noștri de feronerie și sticlă

Cine oferă calitate, oferă și valoare pe termen lung …

Feroneria, un element foarte important al ferestrelor şi uşilor VitraQ, este produsă de compania austriacă MACO, cu experienţa cea mai îndelungată în producţia feroneriei pentru ferestre şi uşi, iar mânerele sunt furnizate de HOPPE, producătorul nr. 1 în lume.

De asemenea, sticla folosită pentru producţia geamurilor termoizolante este furnizată de producătorul mondial de sticlă GUARDIAN GLASS.

Partenerii și furnizorii VitraQ:

Grupul GEALAN este unul dintre principalii producători de profile din pvc pentru ferestre și uși, din Europa. Profilele GEALAN sunt dezvoltate, produse și comercializate intern. Ele reprezintă baza realizării ferestrelor, ușilor și soluțiilor moderne de glisare deosebit de plăcute, extrem de stabile și deosebit de sigure și sunt echipate cu valori de top ale izolației termice.

În calitate de furnizor inovator de sisteme pentru profile din plastic pentru ferestre și uși, GEALAN oferă partenerilor săi servicii complete. Consultanța noastră în domeniul arhitecturii și serviciul de inginerie structurală sprijină arhitecții și proiectanții în activitatea lor zilnică. Instrumentele inteligente simplifică proiectarea și licitațiile. Cursurile de instruire și seminariile îi pun pe partenerii noștri la curent cu cele mai noi soluții GEALAN.

GEALAN are peste 1.400 de angajați în toată Europa și a înregistrat vânzări anuale de 245 milioane EUR în 2020. Din 2014 GEALAN face parte din afacerea familială VEKA AG, cu sediul în Sendenhorst, Westfalia.

Aliplast este unul dintre liderii pieței europene în dezvoltarea, comercializarea și distribuția sistemelor de aluminiu de înaltă calitate pentru ferestre, uși, elemente glisante, pereți cortina, sisteme de acoperiș. Aliplast Polonia este înființată în 2002 și este membru al grupului Corialis, lider internațional în furnizarea de profile din aluminiu, cu sediul în Lokeren, Belgia.

Aliplast este o companie ce produce sisteme din aluminiu și care are parteneriate solide cu companii firme din toată lumea. Aliplast deține tehnologii și inovații de ultimă oră pentru a crește confortul și valoarea arhitecturală a unei clădiri prin furnizarea de sisteme de aluminiu de înaltă calitate, ceea ce implică cooperarea departamentelor noastre de cercetare și dezvoltare, marketing și distribuție, pentru a crea relații pozitive cu clienții și partenerii noștri în construcție. oferind soluții eficiente, personalizate.

Parte a grupului Guardian Industries, Guardian Glass este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de sticlă float. Compania, cu sediul central in Auburn Hills, Michigan – SUA, implementează în mod constant o strategie orientată spre crearea de valoare pentru clienții săi și punând accent pe inovare, privită ca principala parghie pentru dezvoltare. Portofoliul de produse include o gamă diversă de modele de sticlă pentru aplicații arhitecturale, tehnice, de design interior și transport. Soluțiile Guardian caracterizate printr-o înaltă performanță energetică, din gama de joasa emisivitate (Low-E), sunt proiectate pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe tehnice și estetice. Guardian Group are 18,000 de angajați, cu operațiuni în 25 de țări pe cinci continente, având ca scop dezvoltarea continuă.

Fondată de Friedrich Hoppe în 1952, HOPPE s-a dezvoltat într-un grup activ global, cu sediul în Elveția. Acesta dezvoltă, produce și comercializează feronerie pentru uși și ferestre din aluminiu, alamă, poliamidă și oțel inoxidabil, punând accent pe captarea ambienței în fiecare detaliu.

De la mijlocul anilor ’70, compania s-a stabilit ca lider de piață pe segmentul său în toată Europa și se consideră lider în competența la nivel mondial. Aceste afirmații sunt susținute nu numai de cota sa de piață, ci și de gama completă de produse, capacitatea de inovare, raportul optim calitate / preț pe care îl oferă și leadership-ul său tehnologic în segmentul aluminiu.

Mayer GmbH & Co Beschläge (cunoscută și sub numele de MACO ) este un producător de accesorii pentru ferestre și uși cu sediul central în Salzburg, Austria . În total, compania are aproximativ 2.300 de angajați (iulie 2015). Suprafața totală de producție este de peste 130.000 m². Compania are o rețea de parteneri de vânzări în întreaga lume.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: