Serviciile VitraQ

Livrăm calitate excelentă și oferim servicii profesionale la timp și la un preț corect.

Oferim servicii complete și dedicate.

Înțelegând nevoile clienților, ne-am creat un model de business integrat, de la producție propriu-zisă, la activități de logistică, vânzare, montaj și service. Pentru a răspunde celor mai exigente nevoi ale clienților și partenerilor noștri de afaceri, oferim servicii de consiliere în alegerea produselor de tâmplărie termoizolantă, transport, montaj și reglaj, realizate de echipe specializate.

Consiliere

 • Datorită domeniului vast și a vitezei cu care apar produse și tehnologii noi, ne-am creat un sistem de servicii de consiliere și suport, care oferă clienților noștri consultanță în alegerea celor mai bune soluții tehnice.
 • Indiferent ca este vorba despre tâmplărie termoizolantă pentru casa dumneavoastră, din PVC,aluminiu sau lemn sau alte produse complementare incluse în portofoliul nostru (uși, plase de protecție împotriva insectelor, rulouri de exterior, glafuri, etc) specialiștii VitraQ vă stau la dispoziție.
 • Avem o rețea de de parteneri comerciali și mai multe puncte de vânzare la nivel regional. Astfel, ne asigurăm că livrăm la timp, cea mai bună valoare clienților noștri.

Transport

 • Pentru a simplifica procesul de achiziționare a tâmplăriei termoizolante, VitraQ vă asigură transportul produselor dorite în zonele regionale acoperite.
 • Deținem capacități logistice si un parc auto, gata să asigure livrarea produselor dorite către dumneavoastră în termenele convenite.

Montaj

 • Pe langa calitatea produselor, una dintre cele mai importante verigi ale activității noastre , este activitatea de montaj, aceasta fiind un plus de valoare oferit clientilor noștri.

 • Calitatea excelentă promisă de VitraQ clienților finali și partenerilor de afaceri este materializată prin standardul ridicat al serviciilor de suport atât pe parcursul perioadei de vânzare, cât și după încheierea acestui proces.
 • Conștienți fiind de importanța calității acestui serviciu, investim permanent în pregătirea și perfecționarea angajaților din acest domeniu.

Garanție

 • Oferim service pentru produsele achiziționate atât în perioada de garanție, cât și în perioada de post-garanție, pe parcursul duratei medii de utlizare a produselor, care ajunge până la 25 de ani.

 • Pe toată această perioadă, solicitările clienților noștri sunt direcționate către un departament specializat, care asigură soluționarea lor în cel mai scurt timp posibil.

Reglaj

 • Printre beneficiile serviciilor VitraQ, se regăsește și mentenanța foarte ușoară a produselor.

 • Din categoria procesului de mentenanță fac parte și serviciile de reglaj periodic, pe care le oferim tuturor consumatorilor noștri, atunci când ne sunt solicitate aceste servicii.

Pentru oferte de preț, contactează departamentul nostru de vânzări:

Adrian Cătană

Director Vânzări

📞 0727 306 455 (EN RO)
📧 adrian.catana@vitraq.ro

Ioan Astilean

Area Sales Manager

Aurelian Holircă

Area Sales Manager

📞 0745 016 235 (EN RO)
📧 aurelian@vitraq.ro

ing. Suciu Magdolna

Director Tehnic

📞 0721 366 365 (EN HU RO)
📧 comenzi@vitraq.ro

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: