Uși Culisante VitraQ din PVC sau Aluminiu

Ușile culisante reprezintă unele dintre cele mai spectaculoase sisteme de tâmplărie, oferind posibilitatea unor suprafețe vitrate foarte mari. Încâperile sunt astfel inundate de lumină, asigurându-se un plus de eleganță și confort. Aceste sisteme redefinesc separarea spațiului interior de cel exterior, ele practic se contopesc dar beneficiile tâmplăriei rămân aceleași.

Cere o ofertă de preț

Beneficiile culisantelor VitraQ:

O panoramă superbă asupra mediului înconjurător, un design minimalist menit să aducă un plus de valoare casei tale, izolație fonică și termică ridicată și multă lumină naturală… acestea sunt doar câteva dintre beneficiile ușilor culisante.

Tipuri de uși culisante VitraQ din PVC:

Uși culisante cu ridicare din PVC

Sistem ușor de folosit, cu un design minimalist și fiabilitate ridicată. Dispune de 3 puncte de închidere în standard, oferind o siguranță antiefracție superioară. Cu praguri de trecere din aluminiu și sistem de închidere lentă care dirijează în mod automat cerceveaua în poziția finală.

Uși oscilo-culisante din PVC

Sistem exclusiv de culisare, care permite o acționare lină, deplasând ușor cerceveaua spre interior. În momentul închiderii, partea mobilă se deplasează din nou spre interior, rămânând în poziție închisă și perfect aliniată cu partea fixă.

Uși culisante în plan din PVC

Sunt uși care se preteaza la compartimentări interioare, unde nu este necesară izolația fonică și termică. Sistemul de glisare nu necesită un spațiu mare de manevrare așa cum este necesar la o ușă standard, ceea ce constituie un avantaj.

Cere o ofertă personalizată

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne:

Mesajul a fost livrat cu succes. Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor noastre. Un reprezentant VitraQ vă va contacta în cel mai scurt timp.
Mesajul nu a fost trimis. Te rugăm să completezi toate câmpurile și să trimiți din nou Dacă nu reușiți, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail.