Uși Culisante VitraQ din PVC sau Aluminiu

Ușile culisante reprezintă unele dintre cele mai spectaculoase sisteme de tâmplărie, oferind posibilitatea unor suprafețe vitrate foarte mari. Încâperile sunt astfel inundate de lumină, asigurându-se un plus de eleganță și confort. Aceste sisteme redefinesc separarea spațiului interior de cel exterior, ele practic se contopesc dar beneficiile tâmplăriei rămân aceleași.

Beneficiile culisantelor VitraQ:

O panoramă superbă asupra mediului înconjurător, un design minimalist menit să aducă un plus de valoare casei tale, izolație fonică și termică ridicată și multă lumină naturală… acestea sunt doar câteva dintre beneficiile ușilor culisante.

Dimensiuni foarte mari

Cu deschideri de pâna la 6,5 metri si cu posibilitatea de a deplasa elemente de pana la 3,2 m lungime, sistemul revoluționează întreg spațiul din căminul tău.

Ventilație optimă și securitate ridicată

Sistemul de culisantă VitraQ asigură o ventilație continuă pe parcursul nopții și în același timp oferă siguranță datorită unei poziții intermediare pentru microventialție.

Fiabilitate

Șinele sunt protejate împotriva coroziunii și sunt echipate cu perii de curățare. În acest fel sistemul este curățat la fiecare închidere sau deschidere a ușii. Rolele sunt și ele protejate împotriva depunerilor pentru o funcționare îndelungată.

Ergonomie de top

Știm că spațiul din casa ta este extrem prețios, de aceea culisantele noastre vin cu un design inovator care nu necesită spațiu suplimentar pentru deschiderea cercevelelor.

Livrare și montaj profesionist

Mecanismul de închidere al culisantelor VitraQ este unul inovativ, permițând o operare simplă și intuitivă. Mai mult, ghidajele din oțel inoxidabil garantează deplasări ușoare pentru mult timp.

Design apreciat

Culisantele arată excelent în orice construcție. Montând un astfel de sistem inovator în căminul tău, vei încânta pe toată lumea și zilnic, garantat, te vei simți mai liber și mai relaxat.

Tipuri de uși culisante VitraQ din PVC:

Uși culisante cu ridicare din PVC

Sistem ușor de folosit, cu un design minimalist și fiabilitate ridicată. Dispune de 3 puncte de închidere în standard, oferind o siguranță antiefracție superioară. Cu praguri de trecere din aluminiu și sistem de închidere lentă care dirijează în mod automat cerceveaua în poziția finală.

Uși oscilo-culisante din PVC

Sistem exclusiv de culisare, care permite o acționare lină, deplasând ușor cerceveaua spre interior. În momentul închiderii, partea mobilă se deplasează din nou spre interior, rămânând în poziție închisă și perfect aliniată cu partea fixă.

Uși culisante în plan din PVC

Sunt uși care se preteaza la compartimentări interioare, unde nu este necesară izolația fonică și termică. Sistemul de glisare nu necesită un spațiu mare de manevrare așa cum este necesar la o ușă standard, ceea ce constituie un avantaj.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: