Sisteme premium pentru uși & ferestre din PVC

Pentru fabricarea tâmplăriei din PVC la VitraQ dezvoltăm și folosim doar materiale premium de la furnizori consacrați și utilaje moderne de ultimă generație.

Avantajele sistemelor VitraQ din PVC:

Rezistență sporită

Profilele din PVC utilizate de VitraQ sunt produse în Germania de Gealan și sunt recunoscute la nivel European ca fiind unele dintre cele mai rezistente și ușor de întreținut. Cu noile tehnologii de fabricație, tâmplăria ta VitraQ va arăta și va funcționa ireproșabil foarte mult timp.

Economie de energie

Cu ajutorul sistemelor din PVC VitraQ, izolarea termică devine principalul factor în economia energetică a locuinței tale. Valorile ridicate de izolație scad consumul de energie cu până la 75% în comparație cu tâmplăria veche.

Izolare fonică optimă

VitraQ garantează prin tehnologie, inovație și experiență, cele mai optime valori de reducere a zgomotului. Cu ușile și ferestrele VitraQ din PVC, căminul tău va fi cu certitudine un loc al liniștii și al relaxării.

Design flexibil

Sistemele din PVC VitraQ oferă beneficiarului nenumărate posibilități de design. Geometria profilelor permite realizarea de forme și combinații de ferestre și uși, mai puțin obișnuite, rezultatul fiind unic.

Protecție antiefracție

Siguranța a fost și este o prioritate pentru VitraQ. În funcție de nevoile tale și de sistemul ales, vă garantăm cea mai bună clasă de rezistență antiefracție VitraQ.

Notorietate

Alegând produsele și serviciile noastre profesionale, construcția sau ansamblul tău rezidențial va fi cu siguranță unul foarte apreciat.

Sisteme VitraQ din PVC:

Sistemele din PVC VitraQ au la bază profilele producătorului german GEALAN, parte a grupului VEKA, lider mondial în furnizarea de sisteme din PVC pentru producția de ferestre și uși.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: