O lume transparentă cu pereții cortină VitraQ.

Peretele cortină poate înlocui cu succes peretele tradițional, asigurând același confort, dar cu alte perspective.

Avantajele pereților cortină VitraQ:

Transparență la superlativ

Această construcție inovativă generează transparenţă maximă prin contopirea cercevelei cu structura portantă: câmpurile fixe şi elementele mobile nu se diferenţiază din exterior. Numai la interior o fantă subţire de umbră şi mânerul ferestrei trădează elementele mobile.

Design și eficiență energetică

Lățimile vizibile ale ferestrelor obișnuite sunt de cel puțin 130 mm, iar la ferestrele bloc de 120 mm. În plus, un sistem performant de garnituri externe, mediane și interne asigură performanțe de nivel înalt pentru încărcarea din vânt și etanșeitatea la apă.

Design și tehnologie

Ca soluţie de perete cortină, sistemle VitraQ captivează prin aspectul și liniile elegante. Ferestrele cu înălțimea egală cu a etajului, pot avea până la 100 kg greutate, deci pot fi destul de greu de manevrat. O soluție confortabilă este acționarea mecatronică, deschiderea oscilobatantă sau batantă a ferestrelor realizându-se prin comandă electronică.

Ai propriul orizont

Integrarea luminii naturale în casa noastră este benefică pentru starea de spirit. Sticla poate fi folosită pentru mult mai mult decât tradiționalele ferestre și se potrivește bine cu alte materiale. Suprafețe mari din sticlă dau un caracter aparte locuinței tale în timp ce leagă interiorul cu exteriorul. Iar dacă ai norocul să ai natura ca vecin, vei fi permanent martor la schimbările acesteia, mereu un alt decor.

Sisteme premium testate și certificate:

Pereții cortină din aluminiu produși și montați de VitraQ, au la bază profilele celor mai mari producători și inovatori de sisteme din lume: Schüco, Cortizo, Aliplast.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: