Ferestre și uși din PVC pur și simplu frumoase.

Ferestrele și ușile produse de VitraQ nu numai că arată atractiv, sunt performante, rezistente și ușor de întreținut.

Solicită o ofertă

De ce să alegi ferestrele și ușile VitraQ din PVC? Promisiunile noastre:

Tipurile de Ferestre și Uși VitraQ din PVC:

Ferestrele și ușile din PVC VitraQ au la bază profilele producătorului german GEALAN, parte a grupului VEKA, lider mondial în furnizarea de sisteme din PVC pentru producția de ferestre și uși.

Ferestrele VitraQ KUBUS®

„Perfecţiunea e atinsă nu atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci când nu mai este nimic de înlăturat.” – Antoine de Saint-Exupéry –

Sistemul KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din PVC. Sistemul oferă suprafețe mari de sticlă pentru a beneficia de mai multă lumină și transparență, precum și o mai mare libertate în ceea ce privește designul.

În ceea ce privește interiorul, noul sistem convinge prin intermediul unui aspect unitar, fără baghete, în timp ce la exterior, cerceveaua ascunsă accentuează impresia de armonie generală.

Dimensiunea sistemului măsoară 100 mm, atât în cazul combinației toc-cercevea, cât și la ștulp. Astfel, ștulpul și elementele laterale ale tocului beneficiază de aceeași porțiune vizibilă, ceea ce insufla privitorului senzația de simetrie și estetică.

Ferestrele VitraQ KUBUS® impresionează și din punct de vedere practic, în special în ceea ce privește ușurința cu care pot fi curățate. Astfel, la nivelul geometriei profilelor s-a acordat o atenție deosebită contururilor fluide ale tocului, s-a renunțat la garnitura de la nivelul tocului și s-a integrat garnitura mediană la nivelul cercevelei.

Sistemul KUBUS® impresionează și din punct de vedere practic, în special în ceea ce privește ușurința cu care poate fi curățat.

Vezi specificațiile tehnice

Ferestrele VitraQ S 9000

Dacă ne gândim la viitor atunci cu siguranță vom alege ferestrele și ușile din PVC VitraQ S9000. Acest sistem versatil, de ultimă generație, este dedicat în special caselor pasive datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor și cercevelelor. Mai mult sistemul inteligent de etanșare cu până la trei planuri și coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică.

Vezi specificațiile tehnice

Ușile de intrare VitraQ S 9000

Grație adâncimii de 82,5 mm și tehnologiei moderne cu 5 camere, noul model de ușă de intrare VitraQ S 9000 dispune de o izolație termică excelentă. Stabilitatea noii uși de intrare este de asemenea impresionantă. Acest lucru este realizat printr-o cameră extinsă a rigidizării, elementele de rigidizare de oțel cu forma adaptată și rigidizările corespunzătoare la nivelul colțurilor contribuie de asemenea la îmbinări fixe la nivelul pragului de pardoseală prin intermediul prinderii elementului de PVC și aluminiu pe două planuri.

Vezi specificațiile tehnice

Ferestrele VitraQ S 8000

Ferstrele VitraQ fabricate pe sistemul S 8000 de la Gealan, au de departe cel mai bun raport preț/calitate din piață. Marea majoritate a constructorilor și dezvoltatorilor imobiliari din Europa aleg acest tip de ferestre încă din faza de proiect. Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună, iar camera principală de mari dimensiuni este suficientă pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel.

Vezi specificațiile tehnice

Ușile VitraQ S 8000

Niciodată nu a fost mai ușor să-ți alegi o ușă de calitate din PVC. Accesibilă ca preț și rapid de implementat, acest sistem de ușă este ideal pentru magazine, cabinete, office sau propriul balcon. Datorită înălțimii sale de construcție de doar 20 mm, pragul pentru uși de intrare sau uși de balcon VitraQ S 8000 este adecvat pentru persoanele cu dizabilități.

Elementele de feronerie ale ușii VitraQ S 8000, respectiv ale modelelor de uși cu cercevea dublă sunt integrate coplanar. În plus au o rezistență ridicată împotriva ploilor torențiale datorită unei table de acoperire exterioare cu formă specifică, precum și unor planuri multiple de etanșare

Vezi specificațiile tehnice

Descoperă ultimile inovații GEALAN pentru ferestrele și ușile VitraQ din PVC.

Izolare intensivă integrată

Nu mai este necesară aplicarea manuală a spumei poliuretanice la nivelul profilelor, pentru că ele sunt livrate deja cu spumă.

Design și culoare

Ferestrele acrylcolor îndeplinesc cele mai înalte cerințe tehnice și funcționale pentru suprafețe inovatoare, colorate.

Sisteme de ventilație

Noile sisteme de ventilație CAIRE® asigură cea mai bună calitate a aerului spațiilor și îmbunătățesc astfel atmosfera din locuință.

Vitrajul static uscat

Tehnologia unică de lipire de la GEALAN permite execuția unitară a elementelor de ferestre de mari dimensiuni.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne:

Mesajul a fost livrat cu succes. Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor noastre. Un reprezentant VitraQ vă va contacta în cel mai scurt timp.
Mesajul nu a fost trimis. Te rugăm să completezi toate câmpurile și să trimiți din nou Dacă nu reușiți, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail.