Ferestre și uși din PVC pur și simplu frumoase.

Ferestrele și ușile produse de VitraQ nu numai că arată atractiv, sunt performante, rezistente și ușor de întreținut.

De ce să alegi ferestrele și ușile VitraQ din PVC? Promisiunile noastre:

Mai mult decât o izolare fonică și termică!

Cunoaștem cu toții că motivul principal pentru care oamenii aleg să-și monteze ferestre și uși din PVC cu geam termopan, este eficiența energetică a acestor sisteme. Dar dacă ți-am demonstra că produsele fabricate de noi îți oferă o optimizare energetică cu până la 75% mai mult decât cele vechi?

Calitate Premium

Datorită tehnologiei moderne folosite la producția ușilor și ferestrelor VitraQ din PVC, calitatea finisajelor este una ireproșabilă. Feroneria de înaltă calitate VitraQ contribuie la o securitate sporită și etanșeitatea ferestrelor și ușilor.

Satisfacție garantată

Scopul nostru este să îmbunătățim viețile cu ajutorul ferestrelor și ușilor noastre, însă pe lângă partea funcțională optimă vrem ca tu să fii încântat de alegerea făcută. Pentru noi rezultatul final și încrederea clienților este de neprețuit. De aceea investim masiv în utilaje și personal calificat, astfel încât produsele noastre să ofere zilnic satisfacție.

Livrare și montaj profesionist

Echipele de montaj VitraQ au în spate experiența portofoliului nostru generos. Sutele de proiecte imobiliare finalizate cu succes ne poziționează, datorită serviciilor excelente, astăzi printre cele mai apreciate companii de profil. Mai mult alegând produsele și serviciile noastre profesionale complete, construcția sau ansamblul tău rezidențial va fi cu siguranță unul foarte apreciat.

Costuri de întreținere minime

Ferestrele și ușile VitraQ din PVC sunt extrem de ușor de întreținut și nu necesita niciun fel de atenție specială. Nu este nevoie să chemaţi tâmplarul pentru a se ocupa de crăpăturile din ramele ferestrelor sau uşilor, tot ce aveţi nevoie este o cârpă şi un detergent, iar uşile şi ramele ferestrelor dumneavoastră vor fi ca noi!

Culori și forme nelimitate

Sistemele din PVC VitraQ oferă beneficiarului nenumărate posibilități de design. Geometria profilelor permite realizarea de forme și combinații de ferestre și uși, mai puțin obișnuite, rezultatul fiind unic. Paleta de culori extinsă aduce un plus de personalitate și datorită configurației bicolor (exterior/interior) toate în standard.

Tipurile de Ferestre și Uși VitraQ din PVC:

Ferestrele și ușile din PVC VitraQ au la bază profilele producătorului german GEALAN, parte a grupului VEKA, lider mondial în furnizarea de sisteme din PVC pentru producția de ferestre și uși.

Ferestrele VitraQ KUBUS®

„Perfecţiunea e atinsă nu atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci când nu mai este nimic de înlăturat.” – Antoine de Saint-Exupéry –

Sistemul KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din PVC. Sistemul oferă suprafețe mari de sticlă pentru a beneficia de mai multă lumină și transparență, precum și o mai mare libertate în ceea ce privește designul.

În ceea ce privește interiorul, noul sistem convinge prin intermediul unui aspect unitar, fără baghete, în timp ce la exterior, cerceveaua ascunsă accentuează impresia de armonie generală.

Dimensiunea sistemului măsoară 100 mm, atât în cazul combinației toc-cercevea, cât și la ștulp. Astfel, ștulpul și elementele laterale ale tocului beneficiază de aceeași porțiune vizibilă, ceea ce insufla privitorului senzația de simetrie și estetică.

Ferestrele VitraQ KUBUS® impresionează și din punct de vedere practic, în special în ceea ce privește ușurința cu care pot fi curățate. Astfel, la nivelul geometriei profilelor s-a acordat o atenție deosebită contururilor fluide ale tocului, s-a renunțat la garnitura de la nivelul tocului și s-a integrat garnitura mediană la nivelul cercevelei.

Ferestrele VitraQ S 9000

Dacă ne gândim la viitor atunci cu siguranță vom alege ferestrele și ușile din PVC VitraQ S9000. Acest sistem versatil, de ultimă generație, este dedicat în special caselor pasive datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor și cercevelelor. Mai mult sistemul inteligent de etanșare cu până la trei planuri și coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică.

Ușile de intrare VitraQ S 9000

Grație adâncimii de 82,5 mm și tehnologiei moderne cu 5 camere, noul model de ușă de intrare VitraQ S 9000 dispune de o izolație termică excelentă. Stabilitatea noii uși de intrare este de asemenea impresionantă. Acest lucru este realizat printr-o cameră extinsă a rigidizării, elementele de rigidizare de oțel cu forma adaptată și rigidizările corespunzătoare la nivelul colțurilor contribuie de asemenea la îmbinări fixe la nivelul pragului de pardoseală prin intermediul prinderii elementului de PVC și aluminiu pe două planuri.

Ferestrele VitraQ S 8000

Ferestrele VitraQ fabricate pe sistemul S 8000 de la Gealan, au de departe cel mai bun raport preț/calitate din piață. Marea majoritate a constructorilor și dezvoltatorilor imobiliari din Europa aleg acest tip de ferestre încă din faza de proiect. Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună, iar camera principală de mari dimensiuni este suficientă pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel.

Ușile VitraQ S 8000

Niciodată nu a fost mai ușor să-ți alegi o ușă de calitate din PVC. Accesibilă ca preț și rapid de implementat, acest sistem de ușă este ideal pentru magazine, cabinete, office sau propriul balcon. Datorită înălțimii sale de construcție de doar 20 mm, pragul pentru uși de intrare sau uși de balcon VitraQ S 8000 este adecvat pentru persoanele cu dizabilități.

Elementele de feronerie ale ușii VitraQ S 8000, respectiv ale modelelor de uși cu cercevea dublă sunt integrate coplanar. În plus au o rezistență ridicată împotriva ploilor torențiale datorită unei table de acoperire exterioare cu formă specifică, precum și unor planuri multiple de etanșare

Descoperă ultimile inovații GEALAN pentru ferestrele și ușile VitraQ din PVC.

Izolare intensivă integrată

Nu mai este necesară aplicarea manuală a spumei poliuretanice la nivelul profilelor, pentru că ele sunt livrate deja cu spumă.

Design și culoare

Ferestrele acrylcolor îndeplinesc cele mai înalte cerințe tehnice și funcționale pentru suprafețe inovatoare, colorate.

Sisteme de ventilație

Noile sisteme de ventilație CAIRE® asigură cea mai bună calitate a aerului spațiilor și îmbunătățesc astfel atmosfera din locuință.

Vitrajul static uscat

Tehnologia unică de lipire de la GEALAN permite execuția unitară a elementelor de ferestre de mari dimensiuni.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: