Ce înseamnă acrylcolor®?

Acrylcolor® înseamnă diversitate remarcabilă de design și culoare. Dezvoltăm în mod constant tehnologia unică a suprafeței de peste 40 de ani. Ferestrele Acrylcolor® îndeplinesc cele mai înalte cerințe tehnice și funcționale pentru suprafețe inovatoare, colorate.

Avantajele acrylcolor®:

  • Nu se deteriorează.

Datorită îmbinării inseparabile și suprafeței dure, riscul de scorojire sau crăpare a stratului de vopsea este evitat pe termen lung.

  • Culoare rezistentă.

Sticla acrilică este un material deosebit de stabil din punct de vedere al culorii și rezistent la lumină. Stopurile autoturismelor sunt o dovadă clară a caracteristicilor acestui material.

  • Ușor de îngrijit.

Suprafața omogenă face ca ferestrele acrylcolor® să fie ușor de curățat. În plus, efectul elegant obținut în urma perierii conferă rezistență împotriva murdăriei.

  • Permite efectuarea unor lucrări minore de reparații

În cazul unor zgârieturi la nivelul profilului, acestea pot fi îndepărtate ușor cu ajutorul unui burete usor abraziv.

  • Rezistent împotriva zgârierii.

Suprafața acrilică dură este rezistentă împotriva zgârierii sau altor factori. Astfel, ferestrele acrylcolor® se numără printre cele mai rezistente elemente de construcție. Stratul acrilic este cu aprox. 0,5 mm mai gros decât fiecare strat de vopsea. În cazul în care apar zgârieturi minore, există suficient material pentru lustruirea suprafeței.

  • Rezistență împotriva influențelor atmosferice.

Ca parte componentă a fațadei exterioare, profilele pentru ferestre sunt expuse radiației solare, influențelor mediului înconjurător sau atmosferice și impacturilor mecanice. Pentru conservarea aspectului ferestrelor colorate sunt necesare profile care să reziste la astfel de solicitări. Cu ajutorul profilelor acrylcolor®, puteți scăpa de orice griji. Milioane de stopuri ale autoturismelor au demonstrat, de-a lungul anilor, rezistența sticlei acrilice împotriva influențelor atmosferice agresive.


Tehnologie consacrată de peste 40 de ani

În procesul de coextrudare, corpul de bază din PVC și sticla acrilică colorată (PMMA) fuzionează – acest lucru creează o suprafață culoare acrilică de înaltă calitate pentru profile de ferestre și uși cu proprietăți de neegalat, care înnobilează și protejează ferestrele din plastic pentru o lungă perioadă de timp.

Ne bazăm pe acrylcolor® de peste 40 de ani: Peste 80 de milioane de metri de profile vândute doar din anul 2000, din care 49 de milioane în Germania, confirmă nivelul ridicat de acceptare a acrylcolor® în rândul producătorilor de ferestre, dealerilor specializați, arhitecților și constructorilor.

Tehnologie ajunsă la maturitate: Departamentul intern de construcție de unelte lucrează la coextrudarea profilelor acrylcolor® și dezvoltă unelte corespunzătoare de zeci de ani. Cercetarea și dezvoltarea în domeniul compozițiilor de materiale se are loc în cadrul companiei. Experiența noastră îndelungată asigură că profilele acrylcolor® îndeplinesc cele mai înalte cerințe tehnice și funcționale.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: