Cum curățăm ferestrele din PVC?

Ferestrele din plastic sunt de obicei foarte ușor de îngrijit și nu necesită o curățare specială sau deosebit de frecventă. În cazul în care ramele ferestrelor sunt murdare, trebuie curățate cu o soluție adecvată pentru plastic. Trebuie să fim însă atenți la anumiți agenți de curățare care pot ataca profilul din plastic și pot duce la decolorarea sau chiar la deteriorarea acestora.

Ce înseamnă acrylcolor®?

În procesul de coextrudare, corpul de bază din PVC și sticla acrilică colorată (PMMA) fuzionează – acest lucru creează o suprafață culoare acrilică de înaltă calitate pentru profile de ferestre și uși cu proprietăți de neegalat, care înnobilează și protejează ferestrele din plastic pentru o lungă perioadă de timp.

Ce înseamnă STV®?

În cadrul tehnologiei de lipire dezvoltate de GEALAN, STV® (vitraj static uscat), sticla se lipește de profilul de cercevea cu ajutorul unei benzi adezive special concepute pentru construcția de ferestre, fără a schimba modul obișnuit de așezare a geamurilor. Prin lipirea geamului de cercevea, rigiditatea geamului din sticlă este transferată la nivelul cercevelei și întregul sistem devine mai stabil.

Ce înseamnă IKD®?

Tehnologia de izolare intensivă integrată IKD® de la GEALAN oferă pentru prima dată producătorilor de ferestre posibilitatea de a fabrica în mod rațional și economic ferestre care să satisfacă cerințele extreme în materie de termoizolare.

Cum alegem ușa de intrare?

Cum se întamplă de foarte multe ori, în momentul în care îți renovezi locuința ajungi să descoperi spre final că ai depășit bugetul alocat, deși mai sunt de cumpărat câteva lucruri. În acest moment ai două opțiuni, fie mărești cumva bugetul disponibil, fie cumperi ceva mai ieftin, dacă nu ai cum să faci rost de mai mulți bani. Orice ai face însă nu-ți recomand să faci rabat când vine vorba de ușa de intrare în locuință.

Cum alegem ferestrele potrivite?

Ferestrele reprezintă mai mult decât o componentă în arhitectura casei noastre. Ele nu aduc doar lumină, ci joacă un rol important și în consumul de energie, protecția antifonică, dar și în securitatea casei. Importanța și economia de energie sunt deseori subapreciate la alegerea ferestrei potrivite. De aceea este extrem de important să fim consiliați de specialiști, atunci când ne alegem tipul de ferestre pentru proiectul nostru.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: