Rulouri exterioare VitraQ, dedicate stilului tău.

Obține un aspect modern și o siguranță suplimentară pentru casa ta, prin diferitele tipuri de rulouri oferite de VitraQ.

Solicită o ofertă

De ce să alegi rulourile exterioare VitraQ pentru casa ta?

Există extrem de multe argumente care vă pot convinge să optați pentru montarea rulourilor exterioare la ferestre, de care trebuie să țineți cont în momentul în care ați hotărât achiziționarea unui astfel de sistem. Cel mai mare avantaj al acestora este sporirea confortului și siguranței locuinței voastre.

Tipurile de rulouri VitraQ:

Rulouri suprapuse

Rulourile suprapuse sunt compuse dintr-un ax în jurul căruia se înfășoară covorul de lamele și ghidează de-a lungul cărei margini alunecă ruloul. Acesta este apoi încorporat într-o casetă tip tunel sau într-o casetă montată deasupra ferestrei.

Rulouri aplicate

Sunt instalate în afara ferestrei și integrate pe fațadă. Pot fi instalate sub buiandrug sau montate la suprafață, pe fațadă. Acest tip de rulou este asamblat și configurat de producători din fabrică. Ruloul este livrat gata de montare.

Rulouri integrate

Caseta nu este vizibilă, deoarece este ascunsă în grosimea peretelui datorită unui compartiment specific inclus în planurile de construcție. Caseta tunelului este montată și instalată pe șantier. Acest tip de echipament este posibil pentru lucrările de construcție.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne:

Mesajul a fost livrat cu succes. Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor noastre. Un reprezentant VitraQ vă va contacta în cel mai scurt timp.
Mesajul nu a fost trimis. Te rugăm să completezi toate câmpurile și să trimiți din nou Dacă nu reușiți, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail.