Rulouri exterioare VitraQ, dedicate stilului tău.

Obține un aspect modern și o siguranță suplimentară pentru casa ta, prin diferitele tipuri de rulouri oferite de VitraQ.

De ce să alegi rulourile exterioare VitraQ pentru casa ta?

Există extrem de multe argumente care vă pot convinge să optați pentru montarea rulourilor exterioare la ferestre, de care trebuie să țineți cont în momentul în care ați hotărât achiziționarea unui astfel de sistem. Cel mai mare avantaj al acestora este sporirea confortului și siguranței locuinței voastre.

Sistem antiefracție

Rulourile exterioare VitraQ oferă siguranță împotriva „musafirilor nepoftiți”. Acestea nu pot fi acționate decât din interiorul încăperii. Așadar, mai ales în cazul caselor sau locuințelor situate la parter, rulourile exterioare sunt recunoscute ca cel mai bun sitem antiefracție.

Izolator termic

Rulourile VitraQ împiedică încălzirea excesivă pe timp de vară și contribuie la menținerea căldurii la interior pe timp de iarnă. Ele împiedică contactul cu intemperiile și protejează ferestrele, mărindu-le durata de viață.

Satisfacție garantată

Scopul nostru este să îmbunătățim viețile cu ajutorul rulourilor și obloanelor noastre, însă pe lângă partea funcțională optimă vrem ca tu să fii încântat de alegerea făcută. Pentru noi rezultatul final și încrederea clienților este de neprețuit. De aceea investim masiv în utilaje și personal calificat, astfel încât produsele noastre să ofere zilnic satisfacție.

Livrare și montaj profesionist

Echipele de montaj VitraQ au în spate experiența portofoliului nostru generos. Sutele de proiecte imobiliare finalizate cu succes ne poziționează, datorită serviciilor excelente, astăzi printre cele mai apreciate companii de profil. Mai mult alegând produsele și serviciile noastre profesionale complete, construcția sau ansamblul tău rezidențial va fi cu siguranță unul foarte apreciat.

Costuri de întreținere minime

Rulourile VitraQ sunt extrem de ușor de întreținut și nu necesita niciun fel de atenție specială. Nu este nevoie să chemaţi specialiști, tot ce aveţi nevoie este o cârpă şi un detergent, iar rulourile ferestrelor dumneavoastră vor fi ca noi!

Design modern

Rulourile exterioare VitraQ pot fi confecționate într-o gamă extinsă de modele și culori, inclusiv imitație lemn, adaptându-se oricărei construcții. Montajul acestora se realizează rapid și elegant, fără să afecteaze tâmplăria existentă.

Tipurile de rulouri VitraQ:

Rulouri suprapuse

Rulourile suprapuse sunt compuse dintr-un ax în jurul căruia se înfășoară covorul de lamele și ghidează de-a lungul cărei margini alunecă ruloul. Acesta este apoi încorporat într-o casetă tip tunel sau într-o casetă montată deasupra ferestrei.

Rulouri aplicate

Sunt instalate în afara ferestrei și integrate pe fațadă. Pot fi instalate sub buiandrug sau montate la suprafață, pe fațadă. Acest tip de rulou este asamblat și configurat de producători din fabrică. Ruloul este livrat gata de montare.

Rulouri integrate

Caseta nu este vizibilă, deoarece este ascunsă în grosimea peretelui datorită unui compartiment specific inclus în planurile de construcție. Caseta tunelului este montată și instalată pe șantier. Acest tip de echipament este posibil pentru lucrările de construcție.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: