Ferestre & Uși din aluminiu, fabricate pe viață!

Ferestrele și ușile din aluminiu produse de VitraQ sunt construite din materiale premium, cu o durată de viață de până la 50 de ani.

De ce să alegi ferestrele și ușile VitraQ din aluminiu? Promisiunile noastre:

Mai mult decât o izolare fonică și termică!

Cunoaștem cu toții că motivul principal pentru care oamenii aleg să-și monteze ferestre și uși din aluminiu cu geam termopan, este eficiența energetică a acestor sisteme. Dar dacă ți-am demonstra că produsele fabricate de noi îți oferă o optimizare energetică cu până la 75% mai mult decât cele vechi?

Satisfacție maximă

Scopul nostru este să îmbunătățim viețile cu ajutorul ferestrelor și ușilor noastre, însă pe lângă partea funcțională optimă vrem ca tu să fii încântat de alegerea făcută. Pentru noi rezultatul final și încrederea clienților este de neprețuit. De aceea investim masiv în utilaje și personal calificat, astfel încât produsele noastre să ofere zilnic satisfacție.

Costuri de întreținere minime

Ferestrele și ușile VitraQ din aluminiu sunt extrem de ușor de întreținut și nu necesită niciun fel de atenție specială.Tot ce aveţi nevoie este o cârpă şi un detergent moale, iar uşile şi ramele ferestrelor dumneavoastră vor fi ca noi!

Calitate Premium

Datorită tehnologiei moderne folosite la producția ușilor și ferestrelor VitraQ din aluminiu, calitatea finisajelor este una ireproșabilă. Feroneria de înaltă calitate VitraQ contribuie la o securitate sporită și etanșeitatea ferestrelor și ușilor.

Livrare și montaj profesionist

Echipele de montaj VitraQ au în spate experiența portofoliului nostru generos. Sutele de proiecte imobiliare finalizate cu succes ne poziționează, datorită serviciilor excelente, astăzi printre cele mai apreciate companii de profil. Mai mult alegând produsele și serviciile noastre profesionale complete, construcția sau ansamblul tău rezidențial va fi cu siguranță unul foarte apreciat.

Culori și forme nelimitate

Tâmplăria din aluminiu reprezintă soluția perfectă pentru orice tip de construcție, indiferent dacă este vorba de un design clasic, modern sau avangardist. Datorită rigidității, durabilității și a ramei înguste, tâmplăria din aluminiu poate fi configurată într-o varietate de combinații integrându-se perfect în tipul de arhitectură aleasă.

Ferestrele și ușile VitraQ din aluminiu:

Ferestrele și ușile din aluminiu produse și comercializate de VitraQ, au la bază profilele celor mai mari producători și inovatori de sisteme din lume: Schüco, Cortizo, Aliplast.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: