Ușile de garaj VitraQ

Oferim o gamă variată de modele și culori, potrivite pentru orice construcție. Ușile de garaj VitraQ pot fi acționate atât manual cât și automat cu sisteme Somfy.

Din atâtea soluții, una cu siguranță ți se potrivește:

Ușă secțională pentru garaj VitraQ

Ușile secționale VitraQ se deschid pe verticală și rămân sub tavan, economisind spațiu. Grație acestei construcții ele oferă un spațiu maxim pentru parcare în interiorul și în fața garajului.

Ușile secționale pentru garaje pot fi montate în orice deschidere a garajului și oferă o lățime de trecere mai mare decât ușile basculante. Garniturile de etanșare asigură o bună izolație, ceea ce împiedică pătrunderea prafului sau a apei.

În funcție de opțiunile fiecăruia, acestea pot fi acționate manual sau electric. Ușile secționale ViraQ pot fi instalate în zone cu trafic intens, în zonele cu umiditate ridicată și agenți chimici, în goluri de mari dimensiuni, dar și în showroom-uri.

Ușă tip rulou pentru garaj VitraQ

Avantajul acestor uși de garaj tip rulou faţă de cele secţionale constă în faptul că toate lamele se strâng într-o casetă care necesită şi ocupă un spaţiu mult mai mic.

Astfel, prin modalitatea de închidere-deschidere, spaţiul ocupat de uşa de garaj este foarte mic, iar accesibilitatea este sporită. Forma deschiderii garajului nu are nicio importanţă pentru montare, nu contează dacă aceasta este dreptunghiulară, oblică sau cu boltă.

Cea mai recomandată modalitate de montare este pe zidul interior. In felul acesta din exterior se văd elegant doar lamelele.

Ușă basculantă pentru garaj VitraQ

Ușile de garaj basculante sunt printre cele mai populare și rezistente uși de pe piață. O recomandare excelentă pentru cei care doresc să ofere o protecție garajului și în același timp să-și ușureze timpul care ar fi pierdut într-un mod clasic cu o ușă convențională.

Ușa se deschide și se închide foarte ușor datorită sistemului de arcuri și de role. Pentru un confort sporit puteți să echipați ușa cu o unitate automată de control cu telecomandă.

Ai nevoie de o ușă de garaj premium?
Contactează-ne: