GEALAN S9000

S9000 este un sistem versatil, de ultimă generație, pentru ferestre, uși și uși glisante, cu 2 sau 3 niveluri de etanșare.

Avantajele Sistemului S9000

Combinații în sistemul S9000

GEALAN-FUTURA® este combinația de profile individuale din cadrul sistemului S9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profile standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de până la 2,40 m.

Termoizolare optimizată

Dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare nu este accidentală, ci este rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate către rezultate. Succesul nostru confirmă acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf – 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.

Specificații tehnice

Profil S 9000
Adâncime de construcție 82,5 mm
Garnituri 3
Armatură 1,5 – 2 mm
Coeficienți izolare termică Uw pana la 0,72 w/m2k
Izolare fonică Rw – min: 32 – max 44 dB
Feronerie Maco MULTI-MATIC cu protecție antiefracție și microventilație
Mânere Hoppe Secustik
Pachet sticlă Pachet sticla Guardian / Saint Gobain 44/52 sau 54mm cu STV

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: