GEALAN-LINEAR®

Noua dezvoltare din segmentul de 74 mm îndeplinește cele mai înalte cerințe privind designul, performanța, economia și versatilitatea. Acesta este modul în care GEALAN-LINEAR® stabilește noi standarde.


Beneficiile GEALAN-LINEAR®

Design simplu

Sistemul se bazează pe un design elegant și constant, care dă tonul în arhitectură. O gamă de baghete potrivite continuă proiectarea consecventă a aspectului exterior și pe partea interioară a ferestrelor. Lățimile subțiri oferă mai multă lumină în clădiri.

Eficient și performant

Indiferent dacă este vorba de construcții noi sau renovări, GEALAN-LINEAR® impresionează prin versatilitatea sa largă. Este un sistem coplet care include ferestre, uși frontale și uși glisante. Adâncimea de construcție subțire de 74 mm este potrivită pentru o varietate de proiecte de construcții, precum și în sectorul renovării.

Super izolator

Tehnologia de 74 mm cu valoare Uf de până la 1,0 W / (m²K) oferă mai multă siguranță, izolare fonică și izolație termică. În plus asigură și o stabilitate ridicată datorită construcției cu mai multe camere.

Super CULORI

Sistemul se integrează perfect în designul oricărei construcții, datorită gamei variate de culori.

Posibilitatea de alegere dintr-o gamă exstinsă de culori și finisaje, toate disponibile, propulsează acest sistem în topul preferințelor clienților din toată Europa.

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: