GEALAN-KUBUS®

Sistemul GEALAN-KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din PVC produse de VitraQ.

Beneficiile GEALAN-KUBUS®

Formă rectangulară și aproape invizibilă

Dimensiunea sistemului măsoară 100 mm, atât în cazul combinației toc-cercevea, cât și la ștulp. Astfel, ștulpul și elementele laterale ale tocului beneficiază de aceeași porțiune vizibilă, ceea ce insufla privitorului senzația de simetrie și estetică.

Adâncime de 100 mm și suprafață vitrată mărită atât la nivelul pachetului toc-cercevea, cât și la cel al ștulpului. Fără baghetă de geam. Vizibilitate mare din interior.

Geometrie care permite curățarea cu ușurință a tocului

Sistemul GEALAN-KUBUS® impresionează și din punct de vedere practic, în special în ceea ce privește ușurința cu care poate fi curățat.

Astfel, la nivelul geometriei profilelor s-a acordat o atenție deosebită contururilor fluide ale tocului, s-a renunțat la garnitura de la nivelul tocului și s-a integrat garnitura mediană la nivelul cercevelei.

Mai puțin înseamnă mai mult

Simplificare a design-ului. Sistemul GEALAN-KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din PVC. Sistemul oferă suprafețe mari de sticlă pentru a beneficia de mai multă lumină și transparență, precum și o mai mare libertate în ceea ce privește designul.

În ceea ce privește interiorul, noul sistem convinge prin intermediul unui aspect unitar, fără baghete, în timp ce la exterior, cerceveaua ascunsă accentuează impresia de armonie generală.

Design-ul complet pentru ferestre

Mai bine de atât nu se poate! Sistemul de ferestre GEALAN-KUBUS®, orientat către design, oferă arhitecților oportunități maxime în materie de proiectare și astfel noi perspective. Indiferent dacă este vorba despre tocuri 100% vizibile, semi-ascunse sau aproape invizibile – rezultă proporții care lasă o impresie puternică.

Super CULORI

Sistemul se integrează perfect în designul oricărei construcții, datorită gamei variate de culori.

Posibilitate de alegere dintr-o gamă foarte variată de culori și finisaje, toate disponibile în paletarul standard, propulsează acest sistem în topul preferințelor clienților din toată Europa.

Specificații tehnice

Profil KUBUS
Adâncime 100 mm
Garnituri 3
Armătură 2 mm
Izolare termică Uw de 0,76 w/m2k
Izolare fonică Rw – min: 32 – max 44 dB
Feronerie Maco MULTI-POWER care are în standard balamale ascunse, protecție antiefracție, antiacționare greșită a mânerului și microventilație
Mânere Hoppe Secustik
Sticlă Guardian / Saint Gobain de 48mm STV Warm Edge

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: