Sisteme pentru uși & ferestre din lemn natural

Pentru realizarea tâmplăriei la VitraQ folosim doar lemn stratificat de la furnizori locali și utilaje de ultimă generație.

Avantajele sistemelor VitraQ din lemn:

Eleganță și tehnologie

La construcția ferestrelor și ușilor VitraQ, din lemn stratificat se utilizează semifabricate stratificate din diferite esențe (pin, molid, meranti, stejar sau frasin) profilul fiind obținut din îmbinarea elementelor și lipirea în trei straturi în prese hidraulice cu adezivi ecologici, un proces certificat de IFT Rozenheim.

Un sistem 100% ecologic

Ferestrele și ușile VitraQ sunt confecționate la comandă din lemn stratificat, asfel ca in tot procesul tehnologic, incepand cu lemnul si terminand cu lacul pe baza de apa marca Renner, folosim doar materii prime si materiale auxiliare certificate, care nu contin substante toxice .

Sisteme certificate

Cercetarea continuă, experiența acumulată, materiile prime certificate Rozenheim, deținerea unei tehnologii înalte și a calității ferestrelor și ușilor noastre din lemn a făcut posibilă colaborarea pe mai multe priecte cu asociația guvernamentală GTZ Germania.

Eficiență energetică

Confortul și eleganța produselor din lemn Naturis, sunt comparative cu cea a produselor premium oferite de noile tehnologii, din PVC si Aluminiu. Mai mult chiar, caracteristicile tehnice precum coeficientul de transfer fonic și termic, sunt superioare, neexistând probleme de condens nici chiar la diferențe mari de temperatură.


Produsele VitraQ
din Lemn:

Ferestrele și ușile din lemn VitraQ au la bază semifabricate stratificate din diferite esențe de pin, molid, meranti, stejar sau frasin.

Ferestre din lemn

Uși din lemn

Obloane din lemn

Renovezi? Construiești?
Contactează-ne: